Ga voor een goed energiecontract!

De gemeente Monterferland helpt u met het vinden van een goed en betrouwbaar energiecontract. De gemeente werkt daarvoor samen met Gezondverzekerd.nl.

Op Gezondverzekerd.nl vindt u altijd een betrouwbare energieleverancier die bij u past. Op deze website kunt u snel en makkelijk een vergelijking maken tussen verschillende energieleveranciers. Is het energiecontract dat u nu heeft nog steeds het beste voor u, of is het slim om over te stappen? 

Waarom kiezen voor energie via de gemeente?

Gezondverzekerd.nl biedt samen met een aantal energieleveranciers aan met unieke voordelen. Met de energiecontracten via Gezondverzekerd.nl weet u zeker dat u:

  • Geen borg betaalt en altijd wordt geaccepteerd;
  • Het beste tarief per aanbieder krijgt;
  • Gratis kan opzeggen óf kan verlengen tegen het laagste tarief;
  • Persoonlijke begeleiding naar de juiste keuze krijgt;
  • Altijd een contract met groene energie

Gezondverzekerd.nl
Bij Gezondverzekerd.nl zijn minder energieleveranciers dan bij andere vergelijkingssites. Dit komt omdat Gezondverzekerd.nl streng selecteert, door speciale voorwaarden te stellen.

Overstappen of niet?

Het is niet altijd nodig om over te stappen. Als u bijvoorbeeld een vast energiecontract heeft, is de kans groot dat overstappen niet voordeliger is. Voor een variabel contract kan het wel gunstig zijn. Wij helpen u met het beste advies voor uw situatie.

Persoonlijk advies

Bekijk samen met de energiecoach tijdens het adviesgesprek hoe u kunt besparen op uw energiekosten en of overstappen voor u zinvol is. Bel voor het adviesgesprek naar 085 3030 5389. 

U kunt ook eenvoudig zelf de overstap regelen: www.gezondverzekerd.nl/gemeente/montferland/energie/